naomi

Naomi Flamholc

Grundare Womni
Läkare inom allmänmedicin

En grundares perspektiv

"Som läkare inom allmänmedicin och med ett stort intresse av kvinnosjukdomar och hormoner har jag i mitt jobb noterat att många kvinnor går med besvär relaterade till klimakteriet i lång tid utan att veta var och hur de ska söka hjälp. Jag blir illa till mods när jag inser att kvinnan inte har information nog om vad klimakteriet egentligen är, hur länge det varar och hur det kan yttra sig. Utan denna information är det svårt för kvinnor att veta vilken hjälp man kan kräva att få inom sjukvården. Det råder också enormt stora nationella olikheter i hur och var hjälp kan fås, något som går emot svenska sjukvårdens motto om ”Lika vård för alla”.

Symtombilden i klimakteriet kan vara både komplex och uttrycka sig väldigt individuellt. Min upplevelse som allmänläkare är att symtomen ofta handlar mer om livet än om bara underlivet.

Genom WOMNI vill jag förbättra livet för de kvinnor som lider i onödan och vars livskvalitet försämras. Jag önskar ta bort det tabu som finns idag och samtidigt sprida vetenskaplig uppdaterad information om klimakteriet. Jag önskar också sammanfatta rådande riktlinjer och relevant ny forskning inom området för att kunna uppdatera och utbilda mina kollegor inom vården."

Boka tid med läkare

För kvinnor som önskar utredning och diagnosticering samt att diskutera möjligheten till hormonell- eller annan medicinsk behandling av Läkare med specialkompetens inom klimakteriet.

25 min / 950 kr
Digitalt möte / Telefon - du väljer!

Genomgång av ditt självskattningstest samt symtom och hormonella fas

Individanpassad rådgivning samt rekommenderad behandling

Vid behov förskrivning av:

  • Hormonbehandling
  • Remisser
  • Övriga läkemedel
  • FAR (fysisk aktivitet på Recept)
  • Preventivmedel
womni_w_white

Womni AB

Org.nr: 559278-6114

Vasagatan 10
111 20 Stockholm

Kontakt

Patientrelaterade frågor?
Logga in på Mina sidor

Företagsrelaterade frågor?
Pressrum

Boka tid