Lediga tjänster

Vi söker Gynekologer, Allmänläkare och Barnmorskor som är lika engagerade för kvinnohälsa som vi!

Womni vill ge alla kvinnor i hela Sverige förutsättningar till bättre hälsa genom kunskap, stöd och rätt vård.  

Vi har idag otroligt kompetenta och erfarna läkare och barnmorskor i vårt team som bidrar till en hög kunskapsnivå, men med en stor efterfrågan så behöver vi bli fler!

Vårt mål är att bygga en arbetsmiljö med engagemang och prestigelöshet där kunskap är en viktig byggsten för att förbättra måendet för landets kvinnor. Vi vill framåt, är öppna för dina idéer och har korta beslutsprocesser.

Vill du vara med på resan?

Kvalifikationer

Du ska gärna ha arbetat med kvinnohälsa tidigare, men har du inte kunskap av t.ex. klimakteriefrågor får du en heltäckande utbildning hos oss. Det är viktigt att du är intresserad av att sätta patienten i fokus och har ett intresse av att utvecklas.

Womnis engagerade vårdpersonal stöttar och utvecklar varandra för att nå ökad kunskap och ge professionell vård, men dessutom erbjuder vi utbildningar och föreläsningar för att vidareutveckla vår personal. 

Plats

Hela Sverige. Hos oss väljer du själv när och varifrån du vill arbeta, så länge mötet kan ske i lugn, privat och ostörd miljö med bra internetuppkoppling. Vi arbetar med journalsystemet Webdoc som du får utbildning i om du inte har tidigare erfarenhet.

Arbetstider

Det går bra att kombinera arbete på en fysisk mottagning med att jobba på Womni. Vi ser gärna att du jobbar som minst 5 tim/vecka och som konsult via eget bolag.

Riktlinjer

På Womni följer vi SFOG:s riktlinjer och utifrån dessa har vi tagit fram våra egna PM som vi följer vid insättning av behandling. 
 

För Läkare består grunduppdraget av att:

  • Utföra läkarbedömningar av patienter med klimakterierelaterade besvär via telefon eller digitalt möte.
  • Behandla patienter genom anamnesupptagning, skriva journaler, ordinera och tolka blodprov, förskriva recept och vid behov FAR (fysisk aktivitet på recept).
  • Skicka remisser och ta ställning till svar

 

För barnmorska består grunduppdraget av att:

  • Utföra bedömningar av patienter med klimakterierelaterade besvär via telefon eller digitalt möte.
  • Behandla patienter genom anamnesupptagning, skriva journaler, förskriva recept och vid behov FAR (fysisk aktivitet på recept).


Är du intresserad eller vill veta mer?

Maila till elin@womni.se och bifoga gärna ett CV och kopia på svensk läkarlegitimation.

womni_w_white

Womni AB

Org.nr: 559278-6114

Vasagatan 10
111 20 Stockholm

Kontakt

Patientrelaterade frågor?
Logga in på Mina sidor

Företagsrelaterade frågor?
Pressrum

Boka tid