WOMNI Webinar

Välkommen att titta på Womnis Webinar om Klimakteriet!
Kunskap blandas med råd och tips från Womnis vårdpersonal tillsammans med Åsa Melin från Klimakteriepodden.

VÅR SENASTE LIVE

KOMMANDE WEBINAR

Hormonbehandlingar, Restade läkemedel och att pausa behandlingar
Se vår LIVE om behandlingar i klimakteriet med Womni’s chefsläkare Naomi Flamholc och Åsa Melin från Klimakteriepodden. Vi pratar om klimakteriesymtom och läkemedel som blir restade, att avsluta eller pausa en behandling och mycket mer!
In och titta!🎥
Se hela filmen här

För att öka kunskap och förståelsen för vad som händer hos oss kvinnor under klimakteriet erbjuder Womni en digital gruppföreläsning om Emotionell hälsa i klimakteriet.
Vår Barnmorska Eva Elmström berättar om faserna och symtom under övergångsåldern och Womnis samtalsterapeut Christina L Persson om vikten av att inte fastna i ett missnöje, värdesätta sig själv mer och ge sig själv andhämtning.

Läs mer och anmäl dig här

Välkommen!

KLIMAKTERIETS FASER

Klimakteriet, Menopaus, Perimenopaus och Hormoner!
Se hela vårt Instagram LIVE i efterhand från den 10 mars med vår läkare Naomi Flamholc och Åsa Melin från Klimakteriepodden som svarar på flera frågor om Klimakteriet.
Se hela filmen här

"Förklimakteriet"
När börjar det? Vad händer? Vad hjälper?
Se hela vårt Instagram LIVE i efterhand från den 15 juni med vår läkare Naomi Flamholc och Åsa Melin från Klimakteriepodden som svarar på frågor om Pre- och Perimenopause (sk förklimakteriet).
Se hela filmen här

Perimenopaus- vad händer?
Se hela vårt Instagram LIVE i efterhand från den 6/12 med vår läkare Naomi Flamholc och Åsa Melin från Klimakteriepodden som svarar på flera frågor om perimenopaus. Vilka är typiska symtom och hur kan de behandlas?
Se hela filmen här

SYMTOM OCH BESVÄR

Hur förändras den sexuella hälsan i klimakteriet?
Se hela vårt Instagram LIVE med fokus på Sexuell Hälsa i klimakteriet tillsammans med vår läkare Naomi Flamholc och  Åsa Melin från Klimakteriepodden.
Se hela filmen här

Frågor om blödningar, provtagning och hormoner!
Se hela vårt Instagram LIVE sändning med intressanta frågor från våra följare och nyhetsbrevsläsare om allt från blodprovtagning och hormonnivåer till blödningar under klimakteriet.

Se hela filmen här

Klimakteriebesvär och lösningarna
Se hela vårt Instagram LIVE i efterhand från den 8 september  med vår barnmorska Eva Elmström och Åsa Melin från Klimakteriepodden som svarar på flera frågor om Klimakteriebesvär.
Se hela filmen här

Hur mår kvinnan-mitt-i-livet?
Se hela vårt Instagram LIVE med fokus på emotionell hälsa i klimakteriet tillsammans med vår samtalsterapeut Christina  L Persson och Åsa Melin från Klimakteriepodden.
Se hela filmen här

Hormonbehandlingar
Se hela vårt Instagram LIVE i efterhand från den 5 maj med vår läkare Naomi Flamholc och Åsa Melin från Klimakteriepodden som svarar på frågor om hormonbehandlingar i klimakteriet.
Se hela filmen här

womni_w_white

Womni AB

Org.nr: 559278-6114

Vasagatan 10
111 20 Stockholm

Kontakt

Patientrelaterade frågor?
Logga in på Mina sidor

Företagsrelaterade frågor?
Pressrum

Boka tid