Evangelos Patavoukas

Läkare
Specialist inom Gynekologi Obstetrik

Om Evangelos

Evangelos Patavoukas är specialistläkare inom gynekologi och obstetrik, verksam vid Södersjukhuset och Karolinska Huddinge. Han tog sin läkarexamen vid Universitetet på Kreta och vid Karolinska Universitetet, och har sedan dess specialiserat sig inom obstetrik och gynekologi. Evangelos är också doktorand vid Karolinska Institutet med ett projekt om fetma och graviditetskomplikationer.

Han har omfattande erfarenhet inom laparoskopi, hysteroskopi, gynekologisk endokrinologi, och IVF. Hans arbete omfattar också endometrios och avancerad gynekologisk ultraljud, samt obstetrisk erfarenhet med skift på förlossningsavdelningen och neonatalavdelningen. Evangelos har även arbetat på Covid-19-avdelningar under pandemin.

Evangelos är flexibel, effektiv och kommunikativ, och har publicerat forskning om sambandet mellan olika maternala tillstånd och laktatdehydrogenasaktivitet i navelsträngsblod vid födseln. Han har också erfarenhet av att vara projektledare för ett E-hälsoprogram inom Stockholms läns landsting.

Boka tid med läkare

För kvinnor som önskar utredning och diagnosticering samt att diskutera möjligheten till hormonell- eller annan medicinsk behandling av Läkare med specialkompetens inom klimakteriet.

25 min / 950 kr
Digitalt möte / Telefon - du väljer!

Genomgång av ditt självskattningstest samt symtom och hormonella fas

Individanpassad rådgivning samt rekommenderad behandling

Vid behov förskrivning av:

  • Hormonbehandling
  • Remisser
  • Övriga läkemedel
  • FAR (fysisk aktivitet på Recept)
  • Preventivmedel
womni_w_white

Womni AB

Org.nr: 559278-6114

Vasagatan 10
111 20 Stockholm

Kontakt

Patientrelaterade frågor?
Logga in på Mina sidor

Företagsrelaterade frågor?
Pressrum

Boka tid