Hana Shabana

Läkare
Specialist inom Gynekologi och Obstetrik

Om Hana

Hana Shabana är specialistläkare inom gynekologi och obstetrik med omfattande internationell erfarenhet och utbildning. Hon tog sin läkarexamen vid Köpenhamns Universitet 2010 och har sedan dess erhållit fullständiga läkarlicenser i både Sverige och Danmark. Hana har specialiserat sig inom gynekologi och obstetrik och genomgår för närvarande en subspecialisering inom reproduktionsmedicin via ESHRE.

Hana har deltagit i ett brett urval av kurser och konferenser, bland annat inom livmoderhalscancerprevention, avancerad obstetrisk vård och behandling av infertilitet. Hon har även varit ansvarig för livmoderhalscancerpreventionsprogrammet i Sörmlands län mellan 2017 och 2021. Med sitt starka engagemang för kvinnors hälsa och fortbildning håller hon sig uppdaterad med de senaste utvecklingarna inom sitt fält genom regelbundet deltagande i internationella kongresser och kurser.

Hana är medlem i flera professionella sällskap, inklusive Svenska Läkarförbundet och Svensk Förening för Obstetrik och Gynekologi.

Boka tid med läkare

För kvinnor som önskar utredning och diagnosticering samt att diskutera möjligheten till hormonell- eller annan medicinsk behandling av Läkare med specialkompetens inom klimakteriet.

25 min / 950 kr
Digitalt möte / Telefon - du väljer!

Genomgång av ditt självskattningstest samt symtom och hormonella fas

Individanpassad rådgivning samt rekommenderad behandling

Vid behov förskrivning av:

  • Hormonbehandling
  • Remisser
  • Övriga läkemedel
  • FAR (fysisk aktivitet på Recept)
  • Preventivmedel
womni_w_white

Womni AB

Org.nr: 559278-6114

Vasagatan 10
111 20 Stockholm

Kontakt

Patientrelaterade frågor?
Logga in på Mina sidor

Företagsrelaterade frågor?
Pressrum

Boka tid